HOME  
 
Schoonheid|
   

** Gratis levering in Belg´e **

 
univers du thé - nouveauté
 

Thee

 
univers du thé

ROOIBOS BRUXELLES

 
 

Rooibos (“rode struik” in het Afrikaans; Lat. naam: aspalatus linearis) is een heester met fijne takken die uitsluitend voorkomt in de omgeving van de Cederberg in het westen van Zuid-Afrika. Aangename drank die rijk is aan polyfenolen, arm aan tannine en die geen cafeïne bevat. Mooie roodbruine drank met een lichte hazelnootsmaak verrijkt met chocolade, vanille en koffiebonen. Bent u klaar voor een gesofisticeerde ervaring?

 
univers du thé

ROOIBOS NORD-SUD

 
 

Rooibos (“rode struik” in het Afrikaans; Lat. naam: aspalatus linearis) is een heester met fijne takken die uitsluitend voorkomt in de omgeving van de Cederberg in het westen van Zuid-Afrika. Aangename drank die rijk is aan polyfenolen, arm aan tannine en die geen cafeïne bevat. Mooie roodbruine drank met een lichte hazelnootsmaak verrijkt met stukjes rabarber en kokosnoot. Een onweerstaanbaar heerlijke mix !

 
univers du thé

CHINA PU ERH CANG YUAN

 
 

Deze donkere thee met compacte bladeren, oorspronkelijk afkomstig uit de Cang Yuan-regio, in het zuidwesten van de provincie Yunnan, geeft een donkere, intense drank die hoge tonen accentueert. De infusie is goed afgerond en onthult houtachtige, aardse nuances en een vleugje marien aroma. Met een gemiddelde gistingsgraad waardoor deze thee haar aroma in de loop van de tijd kan ontwikkelen om een ​​complexere structuur te geven. Een thee die goed ouder wordt. Een echte gastronomische ervaring!

 
univers du thé

ASSAM FTGFOP1 TONGANAGAON BIO

 
 

Deze thee is afkomstig uit de biologische landbouw. Een oogst van hele en weelderige bladeren met goudkleurige punten. Pittige drank met mout- en kruidige toetsen voor een volle
en lekker lange smaak in de mond typisch voor een kwaliteitsthee. Ideaal voor bij het ontbijt met een wolkje melk.  Een thee om intens van te genieten die door de liefhebbers beslist enthousiast zal worden onthaald!

 
univers du thé

OOLONG FRUITS ROUGES

 
 

Oolong (Zwarte Draak in het Mandarijns) is een onvolledig enzymatisch geoxideerde thee die in de Chinese provincie Fujian wordt geoogst. Deze buitengewone thee bevat frambozen, rode bessen, aardbeien en kersen. Een verfrissend kopje thee, met een evenwichtige en heerlijk gearomatiseerde infusie. Lekker lange smaak in de mond. Het is een thee die liefhebbers van zachte aroma's zal verrukken!

 
univers du thé

OBRIGADO AMELIA    

 
 

Opmerkelijk recept van een verleidelijke Chinese groene thee subtiel verfraaid met mango en vanille die een vleugje gember perfectioneert. Heerlijk warm of ijskoud geserveerd.
De amateurs zullen blij zijn!

 
univers du thé

CASABLANCA

 
 

Ontdek dit elegante Chinese groene thee recept uit Fujian (China) met amandelen en geroosterde tonen. De fruitige geur doet denken aan de smaken van meloen en wilde aardbei tot verkoelend munt. Een onweerstaanbare vers en verfrissende mix !

 
univers du thé

BRUXELLES, DEUX FOIS !

 
 

Deze Japanse Sencha groene thee wordt gekenmerkt door een delicate en gejodeerde geur. Een weelderig recept met subtiele toetsen van koffiebonen en chocolade. Een gastronomische thee die niet zal falen om met groot enthousiasme begroet te worden door de verwende amateurs! Een thee die je onderdompelt in de gastronomische wereld van de stad Brussel!

 
univers du thé

THE VERT ABRICOT LAVANDE

 
 

Met zijn lange donkergroene bladeren, deze Fujian groene thee met een subtiel zoete afdronk, gecombineerd met tonen van abrikoos enzoete amandel stelt een frisse, levendige en smakelijke beker samen met mooie fruitige tonen. Lavendel zal je waarschijnlijk oproepen het lied van krekels in de Provence !

 
univers du thé

JAPAN SENCHA KIRISHIMA BIO

 
 

Een prestigieuze thee uit de biologische landbouw. Groene Senchathee met donkergroene naalden. Frisse en zachte bloemensmaak. Melkachtige en zachte toetsen gecombineerd met het typische joduimbouquet van Japanse thee.  Een meesterwerk dat de nieuwsgierige en veeleisende kenners zal verrassen!

 
univers du thé

EARL GREY PLACE ROUGE

 
 

Deze uitermate verfijnde mix van biologische Assam en Yunnan zwarte thees, gecombineerd met een krachtige bergamot, geeft een royale beker met frisse accenten die ideaal bij een tonisch ontbijt passen. Verfraaid met vlammende saffloers. Een topper die de smaakpapillen van de vele liefhebbers zal weten te bekoren !

 
youpii