HOME  
 
Schoonheid|
   

** Gratis levering in Belg´e **

 
univers du thé - nouveauté
 

Thee

 
Thé noir

PU EHR COFFEE BIO

 
 

Deze zwarte thee uit Yunnan wordt in China beschouwd als een drankje met medicinale geneeskrachtige eigenschappen aan toegeschreven. Een aantrekkelijke mengeling van biologische landbouw die koffiebonen uit Colombia associeert en besprenkeld met korenbloemen. Smaak en gedurfd karakter. Wees voorbereid op een verfijnde ervaring !

 
Thé jasmin

DAR ES SALAAM

 
 

Een subtiele combinatie van groene thee en een specerijencocktail die zorgt voor een krachtige blend die, wanneer ze wordt gedompeld, vers en plantaardig is met een delicate peperige afdronk. Heerlijk warm of ijskoud geserveerd !

 
Thé jasmin

JAPAN KUKICHA BIO

 
 

Biologisch geteelde Japanse thee (Shizuoka district) gemaakt van inschrijving blaadjes en stengels. Weinig cafeïne en zoet, deze thee ontwikkelt een evenwichtig boeket dat is fris en dorstlessend. Een uitstekende en gezonde keuze op elk moment van de dag.

 
Thé jasmin

JAPAN BENIFUKI BIO

 
 

Een japanse zwarte thee biologish geteelde die voorkomt uit Kagoshima (Ten zuiden van Japan) Een lichte, druifeachtige zoetheid kan worden onderscheiden in het aroma. Deze diepe aromatische zwarte thee wordt onderscheiden door zijn hoge inhoud van vulkanische mineralen die perfect en harmonieus harmoniëren met de zoetheid van de kop thee. Een niet te missen thee voor goedgeïnformeerde liefhebbers !

 
Thé noir

LAPSANG SHAOWU BIO

 
 

Zwarte Chinese thee  van bijzonder hoge kwaliteit  gerookt op sparrenwortels en afkomstig uit de biologische landbouw. Een verfijnde smaak die perfect past bij een hartige maaltijd.

 
Thé jasmin

MANDARIN JASMIN BIO 

 
 

Een verfijnde mengeling van Chinese thee afkomstig uit de biologische landbouw. De blaadjes woorden met de hand gesorteerd en met de bloesems vermengd. Liefhebbers zullen in de wolkens zijn !

 
Thé noir

TEA O’CLOCK

 
 

Een opvallend verfijnde drank bestaande uit zwarte thee afkomstig uit Ceylon met chocolade en toffee stukjes uitgebreid met pepermunt bladeren. Een originele thee die zal worden verwelkomd met onverholen enthousiasme !

 
Thé noir

ENGLISH BREAKFAST

 
 

Een perfect kopje voor wie vroeg opstaat. Een melange van gekneusde blaadjes uit 3 tuinen (Darjeeling, Ceylon, China). Zeer sterk.

 
Thé noir

IRISH BREAKFAST

 
 

A well-balanced powerful tea.

 
Thé jasmin

CARAVANE

 
 

Long Jing (Drakenbron) is een Chinese groene thee gekenmerkt door een delicaat parfum en een zachte en zijdeachtige smaak. Een weelderig recept met subtiele toetsen van gezouten geroosterde sesam, chocolade en toffee stukjes. Een moment van ontspanning !

 
thé blanc

THÉ BLANC SATSUMA YUZU

 
 

Delicate smaken van twee sterren in Japan: mandarijn en yuzu. Witte thee met fijne accenten van zoete andarijn en pittige yuzu tip. Een prestigieuze thee rijk aan antioxidant. Fris en fruitig aroma. Heel Exotisch !

 
thé blanc

THE BLANC MYRTILLE

 
 

Deze prestigieuze thee rijk aan antioxidant waaraan de Chinezen genezende eigenschappen  toeschrijven heeft een opvallend aspect, met zijn bladknoppen in de vorm van zilverkleurige naalden. Subtiel geparfumeerd met bosbessen. Een droom ! 

 
Thé noir

PARADIS BLEU

 
 

Een opvallend fijne mengeling van zwarte thee met het aroma van rabarber, aardbeien, bosaardbeien en dadelen. Verrijkt met oranje en roze bloemen. U nadert het paradijs! 

 
Thé jasmin

JAPAN SENCHA UCHIYAMA BIO

 
 

Deze biologisch geteelde thee is een  van de meest prestigieuze Japanse thees. Zachte toetsen gecombineerd met het typische joduim bouquet van Japanse thee.Rijk aan vitamine C.  Het is een luxueuze thee waarvan de rondheid en het raffinement de kenner niet ontgoochelt.

 
Thé jasmin

JAPAN SENCHA FUKUJU

 
 

In Japan, is Senchathee bij uitstek de drank van de gastvrijheid. Het donkerkleurige blad geeft een heldere infusie in het kopje. Een fijne en lichte thee die bij de Japanners zeer geliefd is. Rijk aan vitamine C.

 
Thé jasmin

PARADIS VERT

 
 

Een opvallend fijne mengeling van groene thee met het aroma van rabarber, aardbeien, bosaardbeien en dadelen. Verrijkt met oranje en roze bloemen. U nadert het paradijs! 

 
Thé noir

CEYLON BLACK PEPPER

 
 

Mooie zwarte Ceylon thee die deel uitmaakt van de zeer grote thee hoogte van het eiland. Met lange en mooie bladeren , wordt zwarte Ceylon thee in opvallend ronde smaak gewaardeerd voor uitzonderlijk zachte karakter van zijn drank. Geassocieerd met de beroemde zwarte peper Sarawak uit Maleisië . Het combineert frisheid en fruitige noten van kreupelhout. Bezaaid met bosbessen bloem. Een haute cuisine ervaring!

 
Thé jasmin

BALTIC BIO 

 
 

This organically grown Long Jing (Dragon Well) Chinese green tea is characterised by a delicate aroma and a smooth, silky taste.A sophisticated blend scented with natural extracts of grapefruit and mandarine. Enhanced with citrus peels.To be drunk hot or iced without moderation. A mixture that is bound to be welcomed with great enthusiasm by pampered tea lovers!

 
youpii