HOME
univers du thé - earl grey
 
terug
Earl grey
univers du thé - earl grey

EARL GREY ODESSA BIO

 
 

Deze uitermate verfijnde Assamthee met de weelderige smaak van bergamot is afkomstig uit de biologische landbouw. Versterkende thee ideal voor bij het ontbijt. Verrijkt met schitterende saffloerbloemen.  Een topper die de smaakpapillen van de vele liefhebbers zal weten te bekoren.

 
univers du thé - earl grey

EARL GREY CELESTE BIO

 
 

Deze zwarte thee uit de Chinese provincie Yunnan is afkomstig uit de biologische landbouw en wordt gekenmerkt door een delicate honingachtige toets. Een opmerkelijke mengeling van fijne bergamotcitroen uit Calabrië en een overvloed aan korenbloemen. Een zachte en verfijnde thee die de meest veeleisenden onder u zal weten te bekoren!

 
univers du thé - earl grey

EARL GREY FLEUR BLEUE

 
 

Een opmerkelijke melange van Chinese zwarte keemun-thee met fijne bergamot, verrijkt met korenbloem.

 
univers du thé - earl grey

EARL GREY GOUT RUSSE BIO

 
 

Zwarte thees uit China en Ceylon afkomstig uit de biologische landbouw. Een perfect evenwicht tussen limoen uit Italië, bergamot uit Calabrië, schil van citrusvruchten en korenbloemen. Een thee om intens van te genieten die door de liefhebbers beslist enthousiast zal worden onthaald !

 
univers du thé - earl grey

EARL GREY LAPSANG

 
 

Dit is een fijne, subtiel gerookte, Earl Greymet Chinese Keemun-thee, verzacht met bergamot van Calabrië. Verrijkt met thee en safflower bloemen. Een waar genoegen voor de liefhebbers!

 
univers du thé - earl grey

EARL GREY SEBASTOPOL

 
 

Een vernuftige en verfrissende melange van zwarte thee uit China en Ceylan met bergamot, limoen en naranje. Verrijkt met naranja bloemen. De intensiteit en smaak van deze thee helpen u om de dag goed te beginnen!

 
univers du thé - earl grey

EARL GREY VERT SYRACUSE BIO

 
 

Een verleidelijke melange van groene Sencha-thee uit China, rijkelijk voorzien van korenbloem en etherische oliën van bergamot.

 
univers du thé - earl grey

EARL GREY IMPERIAL

 
 

Fijne zwarte Ceylon-thee met natuurlijk gearomatiseerde bergamote uit Calabrië en verrijkt met veel witte puntjes. Zijn smaak is rond en verfijnd.

 
youpii