HOME
univers du thé - rooibos
 
terug
Rooibos
 

Rooibos (“rode struik” in het Afrikaans; Lat. naam: aspalatus linearis) is een heester met fijne takken die uitsluitend voorkomt in de omgeving van de Cederberg in het westen van Zuid-Afrika. Aangename drank die rijk is aan polyfenolen, arm aan tannine en die geen cafeïne bevat. Mooie roodbruine drank met een lichte hazelnootsmaak.

 
rooibos

ROOIBOS EARL GREY

 
 

Rooibos: aangename drank die rijk is aan polyfenolen, arm aan tannine en die geen cafeïne bevat. Verrijkt met fijne bergamot. Verrijkt met korenbloem. Een streling voor het verhemelte!

 
rooibos

ROOIBOS ZULU

 
 

Rooibos (“rode struik” in het Afrikaans; Lat. naam: aspalatus linearis) is een heester met fijne takken die uitsluitend voorkomt in de omgeving van de Cederberg in het westen van Zuid-Afrika. Aangename drank die rijk is aan polyfenolen, arm aan tannine en die geen cafeïne bevat. Mooie roodbruine drank met een lichte hazelnootsmaak verrijkt met stukken van griotte en bladen van moringa. Voor als je op zoek bent naar een nieuwe thee-ervaring !

 
rooibos

ROOIBOS CHOC

 
 

Rooibos (“rode struik” in het Afrikaans; Lat. naam: aspalatus linearis) is een heester met fijne takken die uitsluitend voorkomt in de omgeving van de Cederberg in het westen van Zuid-Afrika. Aangename drank die rijk is aan polyfenolen, arm aan tannine en die geen cafeïne bevat. Mooie roodbruine drank met een lichte hazelnootsmaak verrijkt met cacao en pioenrozen. Voor een pauze die zelfs de meest veeleisende theedrinker in vervoering zal brengen!

 
rooibos

ROOIBOS CARAMEL       

 
 

Rooibos (“rode struik” in het Afrikaans; Lat. naam: aspalatus linearis) is een heester met fijne takken die uitsluitend voorkomt in de omgeving van de Cederberg in het westen van Zuid-Afrika. Aangename drank die rijk is aan polyfenolen, arm aan tannine en die geen cafeïne bevat. Een bijzondere mengeling subtiel geparfumeerd met caramel stukjes. Alleen voor echte fijnproevers !

 
rooibos

ROOIBOS SAFARI

 
 

Rooibos (“rode struik” in het Afrikaans; Lat. naam: aspalatus linearis) is een heester met fijne takken die uitsluitend voorkomt in de omgeving van de Cederberg in het westen van Zuid-Afrika. Aangename drank die rijk is aan polyfenolen, arm aan tannine en die geen cafeïne bevat. Een bijzondere mengeling subtiel geparfumeerd met guava, naranje schil en witte korenbleoemen.

 
rooibos

ROOIBOS ERABLE

 
 

Rooibos (“rode struik” in het Afrikaans; Lat. naam: aspalatus linearis) is een heester met fijne takken die uitsluitend voorkomt in de omgeving van de Cederberg in het westen van Zuid-Afrika. Aangename drank die rijk is aan polyfenolen, arm aan tannine en die geen cafeïne bevat. Een bijzondere mengeling subtiel geparfumeerd met ahornsiroop en walnoot. Een reis!

 
rooibos

ROOIBOS ISPAHAN BIO

 
 

Een weelderig recept van Rooibos afkomstig uit de biologische landbouw met subtiele toetsen van dadelpulp, rode vruchten, oranjebloesem en rozenblaadjes. Een drank om intens van te genieten die door liefhebbers beslist enthousiast zal worden onthaald!

 
rooibos

ROOIBOS MENTHE ATLAS BIO

 
 

Rooibos (“rode struik” in het Afrikaans; Lat. naam: aspalatus linearis) is een heester met fijne takken die uitsluitend voorkomt in de omgeving van de Cederberg in het westen van Zuid-Afrika. Aangename drank die rijk is aan polyfenolen, arm aan tannine en die geen cafeïne bevat. Mooie roodbruine drank met een lichte hazelnootsmaak verrijkt met muntblaadjes. Gewaarborgd biologische cultuur.

 
rooibos

ROOIBOS TULSI

 
 

Groen rooibos. Aangename drank die rijk is aan polyfenolen, arm aan tannine en die geen cafeïne bevat. Mooie roodbruine drank met een lichte hazelnootsmaak verrijkt met tulsi, stukjes appel, kaneel, kardemom, gember, peper en maranje schil.

 
rooibos

ROOIBOS JOY

 
 

Aangename drank verrijkt met   stukjes zuur naranja, zwarte kers, gember, rode peper en kruidnagel.

 
rooibos

ROOIBOS EUCALYPTUS ORANGE

 
 

Mooie roodbruine drank met een lichte hazelnootsmaak verrijkt met stukjes van sinaasappel, Eucalyptus blaadjes en oranjebloesem.

 
rooibos

ROOIBOS CHAÏ

 
 

verrijkt met  kaneel, kardemom, stukjes citroen, gember, peper, steranijs en kruidnagel.

 
rooibos

ROOIBOS CEDERBERG

 
 

Rooibos verrijkt met subtiele geuren van stukjes passievrucht, wijnperzik,  bosaardbeien en met veelkleurige korenbloem.

 
rooibos

ROOIBOS KALAHARI BIO

 
 

Rooibos verrijkt met limoen kruid

 
rooibos

ROOIBOS VANILLA WINDHUK

 
 

Rooibos verrijkt met vanilla.

 
    univers du thé
youpii