HOME
univers du thé -thés sombres
 
terug
Donkere thee
univers du thé

PU EHR COFFEE BIO

 
 

Deze zwarte thee uit Yunnan wordt in China beschouwd als een drankje met medicinale geneeskrachtige eigenschappen aan toegeschreven. Een aantrekkelijke mengeling van biologische landbouw die koffiebonen uit Colombia associeert en besprenkeld met korenbloemen. Smaak en gedurfd karakter. Wees voorbereid op een verfijnde ervaring !

 
univers du thé

PU EHR CHAÏ  

 
 

Deze thee afkomstig China dankt zijn naam aan de streek van Pu’Ehr in de provincie Yunnan waar hij woordt geteeld. In China worden er geneeskrachtige eigenschappen aan toegeschreven. Een aromatisch koopje met een uitgesproken ‘aardesmaak” verrijkt met kruiden. Een thee die met het ouder worden zijn eigenschappen niet verliest.

 
univers du thé

PU EHR AGRUMES BIO

 
 

Deze thee dankt zijn naam aan de streek van Pu'Ehr in de provincie Yunnan waar hij wordt geteeld. In China worden er geneeskrachtige eigenschappen aan toegeschreven. Een aromatisch kopje met een uitgesproken “aardesmaak” met citrus (bergamot, mandarijntje, pomerans) en verrijkt met korenbloemen. Gewaarborgd biologische cultuur. Hartelijk !

 
univers du thé

PU EHR FRUITS ROUGES

 
 

Deze thee dankt zijn naam aan de streek van Pu'Erh in de provincie Yunnan waar hij wordt geteeld.  In China worden er geneeskrachtige eigenschappen aan toegeschreven. Een onweerstaanbare cocktail van rood bessen, aardbeien, frambozen en kersen in combinatie met de fruitige toegeeflijkheid aan die warme en houtachtige donkere thee.

 
univers du thé

PU EHR Ehr Mengaï 2004

 
 

Een van de meest prestigieuse donkere thees ter wereld. Deze thee wordt geteeld in de provincie Yunnan. In China worden er geneeskrachtige eigenschappen aan toegescrheven. Hij versterkt immers het immuunsysteem, bevordert het verteren van vetten, verlaagt het cholesterolniveau en pakt overgewicht aan. Een aromatisch kopje thee met een uitgesproken “aardesmaak”. Een thee die met het ouder worden zijn eigenschappen niet verliest. Vroeger alleen voor de keizer bestemd!

 
univers du thé

GALETTE DE THE BLANC/ROSE

 
 

Een zachte combinatie van een witte ‘Pai Mu Tan’-thee van zeer fijne kwaliteit en rozenblaadjes. Giet water op het kookpunt op een stukje “bloemengalette” en er gaat een wereld van smaken voor u open. Voor wie nieuwe dingen wil ontdekken!

 
univers du thé

GALETTE DE THE BLANC/CAPUCINE 

 
 

Gedurfde combinatie van een witte ‘Pai Mu Tan’-thee van zeer fijne kwaliteit en kapucijnbloemen met een heerlijk pittige smaak. Giet water op het kookpunt op een stukje “bloemengalette” en er gaat een wereld van smaken voor u open. Voor wie nieuwe dingen wil ontdekken!

 
univers du thé

CHINA PU ERH BIO

 
 

Donkere thee uit Yunnan. Deze thee dankt zijn naam aan de streek van Pu'Ehr in de provincie Yunnan waar hij wordt geteeld. In China worden er geneeskrachtige eigenschappen aan toegeschreven. Hij versterkt immers het immuunsysteem, bevordert het verteren van vetten, verlaagt het cholesterolniveau en pakt overgewicht aan. Pu Ehr: voor een aromatisch kopje thee met een uitgesproken “aardesmaak”. Een thee die met het ouder worden zijn eigenschappen niet verliest.

 
youpii